Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
master420 rokis
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Gologuzovas heeft problemen om de bal te vangen. Gurčius onderschept slim de pass. Vaicekevičius is nu in balbezit. Vaicekevičius haalt uit met een fantastische trap. Valčiukas probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zabotinas onderschept slim de pass. Važnevičius heeft problemen om de bal te vangen. Zabotinas is nu in balbezit. Zabotinas geeft een hoge lob. Eismuntas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Eismuntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabotinas verovert de bal door een tackle van achteren. Vaicekevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Vaicekevičius schiet op doel. Daar is Ungeitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Punkris is nu in balbezit. Rymaševskis onderschept slim de pass. Rymaševskis geeft een hoge lob. Vaicekevičius is nu in balbezit. Vaicekevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rickevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Gurčius is nu in balbezit. Rickevičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gurčius raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gurčius kan niet meer verder spelen. Rickevičius speelt de bal door. Brudnius komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Junčius met een sublieme pass. Punkris is nu in balbezit. Punkris schiet op doel. Rymaševskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pineščius werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rickevičius zal de hoekschop nemen. Jupatovas heeft problemen om de bal te vangen. Punkris is nu in balbezit. Punkris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: master420 65%, rokis 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
master420 - rokis 0:0

60e minuut.
Rančius verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančius onderschept slim de pass. Eismuntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eismuntas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Meškis verovert de bal door een tackle van achteren. Meškis geeft een lange en hoge pass. Nacys kopt de bal weg. Vaicekevičius rent richting de bal. Vaicekevičius haalt uit met een fantastische trap. Šuliakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Šuliakas trapt de bal weg van het doel. Junčius rent richting de bal. Flegintovas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Flegintovas krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Brudnius is nu in balbezit. Junčius onderschept slim de pass. Junčius speelt de bal door. Punkris rent richting de bal. Punkris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: master420 57%, rokis 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
master420 - rokis 0:0