Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rokis master420
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Junčius is nu in balbezit. Punkris rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eismuntas. Eismuntas krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Rickevičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Junčius rent richting de bal. Junčius geeft een hoge lob. Punkris heeft problemen om de bal te vangen. Rymaševskis verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rickevičius zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Meškis de bal. Punkris bereikt de bal nog maar net als eerste. Punkris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
rokis - master420 0:1

4e minuut.
Junčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančius verovert de bal door een tackle van achteren. Zabotinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabotinas krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Gurčius speelt de bal door. Nacys is nu in balbezit. Muškėtas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Muškėtas krijgt een gele kaart. Nacys moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nacys kan niet meer verder spelen. Brudnius komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Eismuntas passt de bal met de wreef. Gurčius rent richting de bal. Gurčius speelt de bal door. Vaicekevičius rent richting de bal. Vaicekevičius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Gologuzovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Flegintovas rent richting de bal. Flegintovas geeft een lange en hoge pass. Eismuntas is nu in balbezit. Eismuntas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gurčius rent richting de bal. Gurčius met een sublieme pass. Zabotinas rent richting de bal. Eismuntas rent richting de bal. Eismuntas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rokis - master420 1:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rickevičius met de inworp. Gurčius geeft een hoge lob. Brudnius bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudnius passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokis 39%, master420 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rokis - master420 1:1

46e minuut.
Pilkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilkis geeft de bal voor. Gurčius speelt de bal door. Brudnius bereikt de bal nog maar net als eerste. Brudnius geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Inworp. Rančius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pilkis is nu in balbezit. Pilkis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gurčius rent richting de bal. Junčius onderschept slim de pass. Junčius speelt de bal door. Punkris bereikt de bal nog maar net als eerste. Punkris schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Muškėtas de bal. Junčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Flegintovas probeert naar een medespeler te passen. Gologuzovas is nu in balbezit. Gologuzovas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
rokis - master420 1:2

80e minuut.
Rančius is nu in balbezit. Jupatovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rančius begaat een overtreding. Rančius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokis 45%, master420 55%.
rokis - master420 1:2