Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Širvintų Atlantas Klp FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Andrišiūnas is nu in balbezit. Andrišiūnas schiet op doel. Klungelig pakt Breidokas de bal. Dienys rent richting de bal. Dienys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Pačepavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienys is nu in balbezit. Pačepavičius schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pačepavičius krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tasiukevičius rent richting de bal. Chrapačas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapačas geeft een hoge lob. Dienys is nu in balbezit. Dienys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Lobunovas probeert naar een medespeler te passen. Reišis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reišis met een sublieme pass. Charževskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Širvintų Atlantas 60%, Klp FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Širvintų Atlantas - Klp FC 0:0

47e minuut.
Dirgilas trapt de bal weg van het doel. Reišis kopt de bal weg. Sirgėdas heeft problemen om de bal te vangen. Charževskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis schiet op doel. Šokaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Reišis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reišis passt de bal zonder na te denken. Cmieliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis onderschept slim de pass. Charževskis schiet op doel. Paal!

78e minuut.
Barxdaitis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cancingeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Cancingeris passt de bal in één keer door. Reišis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reišis geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Makštys rent richting de bal. Pačepavičius verovert de bal door een tackle van achteren. Pačepavičius met een sublieme pass. Charževskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Širvintų Atlantas 53%, Klp FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Širvintų Atlantas - Klp FC 0:0