Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klp FC Širvintų Atlantas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Pšibišauskas geeft een hoge lob. Breidokas heeft problemen om de bal te vangen. Dienys onderschept slim de pass. Dienys haalt uit met een fantastische trap. Dirgilas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Klp FC - Širvintų Atlantas 0:1

22e minuut.
Barxdaitis rent richting de bal. Cancingeris rent richting de bal. Barxdaitis begaat een overtreding. Barxdaitis krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Reišis is nu in balbezit. Charževskis rent richting de bal. Reišis rent richting de bal. Charževskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Chrapačas passt de bal met de wreef. Andrišiūnas is nu in balbezit. Andrišiūnas speelt de bal door. Dienys rent richting de bal. Dienys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Chrapačas probeert naar een medespeler te passen. Makštys is nu in balbezit. Reišis is nu in balbezit. Charževskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klp FC 33%, Širvintų Atlantas 67%.
Klp FC - Širvintų Atlantas 0:1

64e minuut.
Cmieliauskas probeert de bal aan de voet te houden. Sirgėdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirgėdas passt de bal met de wreef. Reišis rent richting de bal. Reišis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klp FC - Širvintų Atlantas 1:1

75e minuut.
Cmieliauskas rent richting de bal. Reišis rent richting de bal. Reišis speelt de bal door. Charževskis rent richting de bal. Charževskis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chrapačas met de inworp. Lobunovas is nu in balbezit. Lobunovas geeft de bal voor. Dienys krijgt zijn hoofd ertegen. Dirgilas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klp FC 38%, Širvintų Atlantas 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klp FC - Širvintų Atlantas 1:1