Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalgiris64 Širvintų Atlantas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


28e minuut.
Šokaitis met een harde bal richting middenveld. Kopysovas kopt de bal weg. Daar is Pšibišauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauronskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauronskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 1:0

30e minuut.
Pšibišauskas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krasadomskis met de inworp. Kopysovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopysovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Cmieliauskas de bal. Šuruchajevas onderschept slim de pass. Chrapačas met een sublieme pass. Daar is Kopysovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopysovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 39%, Širvintų Atlantas 61%.
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 2:0

46e minuut.
Dienys rent richting de bal. Krasadomskis onderschept slim de pass. Krasadomskis probeert naar een medespeler te passen. Gauronskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauronskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 3:0

49e minuut.
Kopysovas rent richting de bal. Dienys verovert de bal door een tackle van achteren. Ravinis is nu in balbezit. Dienys onderschept slim de pass. Dienys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ravinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrišiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrišiūnas passt de bal zonder na te denken. Dienys bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 3:1

56e minuut.
Šuruchajevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopysovas rent richting de bal. Chrapačas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopysovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kopysovas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 4:1

59e minuut.
Tubas speelt de bal door. Lobunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubas begaat een overtreding. Tubas krijgt een gele kaart. Lobunovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chrapačas met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cancingeris raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Labalaukis komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Labalaukis met een sublieme pass. Kopysovas rent richting de bal. Pšibišauskas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kopysovas roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kopysovas kan niet meer verder spelen. Bedulskas komt het veld opgelopen. Gauronskis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Šokaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 5:1

87e minuut.
Ravinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Makštys is nu in balbezit. Ravinis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ravinis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 44%, Širvintų Atlantas 56%.
zalgiris64 - Širvintų Atlantas 5:1