Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaunasFC Klp FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Pačepavičius geeft een lange en hoge pass. Sirgėdas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uganauskas. Uganauskas krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Belousovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Belousovas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Breidokas de bal. Logunovas rent richting de bal. Logunovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Tasiukevičius passt de bal met de wreef. Randarčikas geeft een lange en hoge pass. Skubrys heeft problemen om de bal te vangen. Charževskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaunasFC - Klp FC 0:1

29e minuut.
Sugusaraitis passt de bal in één keer door. Breidokas rent richting de bal. Breidokas geeft de bal voor. Charževskis heeft problemen om de bal te vangen. Charževskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zgirskis probeert naar een medespeler te passen. Logunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačepavičius rent richting de bal. Logunovas verovert de bal door een tackle van achteren. Logunovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Selčinskis met een harde bal richting middenveld. Daar is Tasiukevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sugusaraitis probeert naar een medespeler te passen. Logunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Logunovas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaunasFC 55%, Klp FC 45%.
kaunasFC - Klp FC 0:1

54e minuut.
Inworp. Sirgėdas met de inworp. Olenskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Reišis verovert de bal door een tackle van achteren. Reišis geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Breidokas geeft een hoge lob. Inworp. Orlovas met een snelle inworp. Sugusaraitis rent richting de bal. Sugusaraitis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaunasFC - Klp FC 1:1

64e minuut.
Barxdaitis rent richting de bal. Orlovas is nu in balbezit. Barxdaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlovas onderschept slim de pass. Orlovas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tasiukevičius passt de bal met de wreef. Daar is Sugusaraitis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randarčikas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Randarčikas krijgt een gele kaart. Sugusaraitis raakt geblesseerd tijdens het duel. Sugusaraitis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
kaunasFC - Klp FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaunasFC 31%, Klp FC 69%.
kaunasFC - Klp FC 2:1