Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
builas rokis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Trečokas is nu in balbezit. Trečokas probeert naar een medespeler te passen. Gurčius met een sublieme pass. Vaicekevičius rent richting de bal. Vaicekevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rymaševskis trapt de bal weg. Eismuntas kopt de bal weg. Dainoris rent richting de bal. Vaicekevičius onderschept slim de pass. Vaicekevičius draait met de bal, schiet en ... Listopadskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Liukomavičius probeert naar een medespeler te passen. Gurčius is nu in balbezit. Gurčius speelt de bal door. Ščuckis is nu in balbezit. Ščuckis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jurgilas heeft problemen om de bal te vangen. Flegintovas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurgilas. Jurgilas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Krasys bereikt de bal nog maar net als eerste. Flegintovas probeert naar een medespeler te passen. Rudžianskas speelt de bal door. Ščuckis is nu in balbezit. Ščuckis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: builas 52%, rokis 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
builas - rokis 0:0

60e minuut.
Gurčius rent richting de bal. Gurčius geeft de bal voor. Dainoris probeert de bal aan de voet te houden. Vaicekevičius rent richting de bal. Vaicekevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Trečokas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Flegintovas de bal. Rančius rent richting de bal. Krasys verovert de bal door een tackle van achteren. Krasys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Amitinas rent richting de bal. Nacys onderschept slim de pass. Nacys met een sublieme pass. Eismuntas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eismuntas geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
builas - rokis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: builas 34%, rokis 66%.
builas - rokis 0:1