Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalgiris64 Tomke
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Šuruchajevas rent richting de bal. Sniegeckas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šuruchajevas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Šuruchajevas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gauronskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauronskis haalt uit met een fantastische trap. Molčanovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Tomke 1:0

7e minuut.
Majus met een sublieme pass. Zujus heeft problemen om de bal te vangen. Kopysovas verovert de bal door een tackle van achteren. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Židelis met een sublieme pass. Nargelevičius rent richting de bal. Kopysovas onderschept slim de pass. Kopysovas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gauronskis de bal onder controle te krijgen. Molčanovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Tomke 2:0

13e minuut.
Narbutavičius speelt de bal door. Majus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudzianskis verovert de bal door een tackle van achteren. Zujus is nu in balbezit. Zujus draait met de bal, schiet en ... Česnakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Tomke 2:1

30e minuut.
Tubas speelt de bal door. Kopysovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopysovas passt de bal in één keer door. Gauronskis is nu in balbezit. Gauronskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Tomke 3:1

39e minuut.
Daar is Chusainovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zujus rent richting de bal. Zujus met een sublieme pass. Majus rent richting de bal. Majus draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - Tomke 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 38%, Tomke 62%.
zalgiris64 - Tomke 3:2

50e minuut.
Zujus verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Majus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zujus is nu in balbezit. Majus is nu in balbezit. Majus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ravinis rent richting de bal. Ravinis passt de bal zonder na te denken. Židelis geeft een lange en hoge pass. Majus bereikt de bal nog maar net als eerste. Majus draait met de bal, schiet en ... Česnakovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 57%, Tomke 43%.
zalgiris64 - Tomke 3:2