Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rokis Klp FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
matig Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Tasiukevičius is nu in balbezit. Eismuntas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Randarčikas zijn tegenspeler op de grond. Randarčikas krijgt een gele kaart. Eismuntas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Flegintovas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vaicekevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaicekevičius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sirgėdas verovert de bal door een tackle van achteren. Rančius verovert de bal door een tackle van achteren. Sirgėdas begaat een overtreding. Sirgėdas krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Nacys onderschept slim de pass. Nacys geeft een hoge lob. Eismuntas heeft problemen om de bal te vangen. Vaicekevičius rent richting de bal. Vaicekevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokis 47%, Klp FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rokis - Klp FC 0:0

67e minuut.
Nacys verovert de bal door een tackle van achteren. Nacys probeert naar een medespeler te passen. Breidokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Eismuntas rent richting de bal. Eismuntas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tasiukevičius met een sublieme pass. Sirgėdas is nu in balbezit. Pilkis begaat een overtreding. Pilkis krijgt een gele kaart. Sirgėdas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sirgėdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reišis bereikt de bal nog maar net als eerste. Charževskis is nu in balbezit. Charževskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rokis 52%, Klp FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rokis - Klp FC 0:0