Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
builas kaunasFC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Sugusaraitis passt de bal met de wreef. Logunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudžianskas verovert de bal door een tackle van achteren. Sugusaraitis rent richting de bal. Sugusaraitis haalt uit met een fantastische trap. Listopadskis bokst de bal weg. Listopadskis met een sublieme pass. Klungelig pakt Rudžianskas de bal. Sugusaraitis rent richting de bal. Sugusaraitis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Dainoris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orlovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Trečokas rent richting de bal. Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis passt de bal met de wreef. Logunovas is nu in balbezit. Logunovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: builas 64%, kaunasFC 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
builas - kaunasFC 0:0

50e minuut.
Sugusaraitis met een sublieme pass. Šaibokas geeft een hoge lob. Zgirskis kopt de bal weg. Logunovas rent richting de bal. Logunovas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Orlovas met de inworp. Sugusaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugusaraitis haalt uit met een fantastische trap. Gudzinskas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Trečokas onderschept slim de pass. Trečokas met een sublieme pass. Ščuckis rent richting de bal. Krasys bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Šadauskas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurgilas met een snelle inworp. Krasys is nu in balbezit. Krasys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Amitinas met een snelle inworp. Vaškis rent richting de bal. Vaškis geeft een hoge lob. Daar is Rudžianskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rudžianskas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: builas 45%, kaunasFC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
builas - kaunasFC 0:0