Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomke kaunasFC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Pelutis is nu in balbezit. Liubšys bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelutis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Liubšys moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Liubšys kan niet meer verder spelen. Jekimovas komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Zgirskis onderschept slim de pass. Sugusaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugusaraitis probeert naar een medespeler te passen. Logunovas rent richting de bal. Logunovas schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tomke - kaunasFC 0:1

23e minuut.
Narbutavičius is nu in balbezit. Logunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis schiet op doel. Molčanovas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomke - kaunasFC 0:2

34e minuut.
Zujus onderschept slim de pass. Zujus geeft een lange en hoge pass. Daar is Jekimovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pelutis is nu in balbezit. Pelutis haalt uit met een fantastische trap. Selčinskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomke - kaunasFC 1:2

41e minuut.
Jekimovas rent richting de bal. Pelutis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jekimovas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jekimovas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Olenskas verovert de bal door een tackle van achteren. Logovskojus onderschept slim de pass. Logovskojus passt de bal met de wreef. Majus heeft problemen om de bal te vangen. Majus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomke 52%, kaunasFC 48%.
Tomke - kaunasFC 1:2

47e minuut.
Nargelevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Orlovas onderschept slim de pass. Orlovas met een sublieme pass. Logunovas is nu in balbezit. Logunovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Pelutis verovert de bal door een tackle van achteren. Pelutis geeft een hoge lob. Siaurusaitis kopt de bal weg. Majus bereikt de bal nog maar net als eerste. Majus draait met de bal, schiet en ... Selčinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Olenskas kopt de bal weg. Sugusaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugusaraitis met een sublieme pass. Logunovas rent richting de bal. Logunovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Siaurusaitis kopt de bal weg. Zujus rent richting de bal. Zgirskis rent richting de bal. Zujus verovert de bal door een tackle van achteren. Zujus geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomke 51%, kaunasFC 49%.
Tomke - kaunasFC 1:2