Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zalgiris64 builas
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kopysovas geeft de bal voor. Šuruchajevas rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šuruchajevas neemt de hoekschop. Rudžianskas kopt de bal weg. Listopadskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Amitinas is nu in balbezit. Šuruchajevas verovert de bal door een tackle van achteren. Šuruchajevas speelt de bal door. Gauronskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauronskis draait met de bal, schiet en ... Listopadskis bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Šuruchajevas zal de hoekschop nemen. Rudžianskas heeft problemen om de bal te vangen. Kopysovas rent richting de bal. Kopysovas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mamanovas rent richting de bal. Mamanovas passt de bal in één keer door. Kopysovas rent richting de bal. Gauronskis is nu in balbezit. Gauronskis schiet op doel. Listopadskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - builas 1:0

21e minuut.
Krasys bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasys probeert naar een medespeler te passen. Ščuckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščuckis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Beriozinas de bal onder controle te krijgen. Česnakovas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Tubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubas speelt de bal door. Daar is Dainoris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - builas 2:0

33e minuut.
Gudzinskas trapt de bal weg van het doel. Ravinis probeert naar een medespeler te passen. Dainoris is nu in balbezit. Gauronskis verovert de bal door een tackle van achteren. Gauronskis draait met de bal, schiet en ... Listopadskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 42%, builas 58%.
zalgiris64 - builas 2:0

51e minuut.
Šuruchajevas is nu in balbezit. Šuruchajevas passt de bal met de wreef. Rudžianskas is nu in balbezit. Kopysovas is nu in balbezit. Kopysovas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zalgiris64 - builas 3:0

81e minuut.
Trečokas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamanovas verovert de bal door een tackle van achteren. Mamanovas probeert naar een medespeler te passen. Gauronskis is nu in balbezit. Gauronskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Pinčius passt de bal in één keer door. Kopysovas is nu in balbezit. Pinčius maakt een afschuwelijke overtreding. Pinčius krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zalgiris64 34%, builas 66%.
zalgiris64 - builas 3:0