Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tomke rokis
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen average


4e minuut.
Flegintovas speelt de bal door. Eismuntas is nu in balbezit. Eismuntas probeert naar een medespeler te passen. Vaicekevičius rent richting de bal. Vaicekevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Židelis probeert naar een medespeler te passen. Zujus is nu in balbezit. Zujus speelt de bal door. Majus bereikt de bal nog maar net als eerste. Majus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pilkis rent richting de bal. Narbutavičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pilkis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rančius met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Vaicekevičius de bal. Eismuntas rent richting de bal. Eismuntas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomke - rokis 0:1

32e minuut.
Logovskojus met een snelle inworp. Siaurusaitis rent richting de bal. Siaurusaitis geeft een lange en hoge pass. Majus bereikt de bal nog maar net als eerste. Majus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Logovskojus bereikt de bal nog maar net als eerste. Eismuntas verovert de bal door een tackle van achteren. Eismuntas met een sublieme pass. Vaicekevičius is nu in balbezit. Vaicekevičius schiet op doel. Molčanovas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tomke - rokis 0:2

36e minuut.
Daar is Vaicekevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Židelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Židelis geeft een lange en hoge pass. Nacys bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomke 52%, rokis 48%.
Tomke - rokis 0:2

67e minuut.
Siaurusaitis is nu in balbezit. Siaurusaitis geeft de bal voor. Gurčius probeert de bal aan de voet te houden. Majus is nu in balbezit. Majus draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pilkis bereikt de bal nog maar net als eerste. Siaurusaitis rent richting de bal. Rančius is nu in balbezit. Logovskojus rent richting de bal. Logovskojus geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tomke 38%, rokis 62%.
Tomke - rokis 0:2