Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kaunasFC Širvintų Atlantas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Dienys rent richting de bal. Skubrys is nu in balbezit. Dienys onderschept slim de pass. Dienys schiet op doel. Selčinskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Olenskas rent richting de bal. Andrišiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Andrišiūnas speelt de bal door. Dienys bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Selčinskis trapt de bal weg. Zgirskis kopt de bal weg. Sugusaraitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugusaraitis schiet op doel. Šokaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Makštys de bal. Belousovas is nu in balbezit. Belousovas probeert naar een medespeler te passen. Logunovas rent richting de bal. Logunovas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Malys kopt de bal weg. Chrapačas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapačas probeert naar een medespeler te passen. Dienys rent richting de bal. Dienys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Chrapačas is nu in balbezit. Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis met een sublieme pass. Logunovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Logunovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Olenskas onderschept slim de pass. Olenskas geeft een hoge lob. Cmieliauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sugusaraitis verovert de bal door een tackle van achteren. Sugusaraitis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
kaunasFC - Širvintų Atlantas 1:0

43e minuut.
Inworp. Belousovas met een snelle inworp. Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pšibišauskas de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zgirskis is nu in balbezit. Andrišiūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Andrišiūnas passt de bal in één keer door. Dienys bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienys schiet op doel. Selčinskis bokst de bal weg.

45e minuut.
Skubrys geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lobunovas met de inworp. Andrišiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrišiūnas probeert naar een medespeler te passen. Selčinskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Skubrys is nu in balbezit. Dienys onderschept slim de pass. Dienys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kaunasFC - Širvintų Atlantas 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaunasFC 49%, Širvintų Atlantas 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kaunasFC - Širvintų Atlantas 1:1

72e minuut.
Jekimovas met een sublieme pass. Olenskas is nu in balbezit. Andrišiūnas onderschept slim de pass. Andrišiūnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Chrapačas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapačas passt de bal zonder na te denken. Dienys rent richting de bal. Andrišiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrišiūnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Andrišiūnas rent richting de bal. Andrišiūnas passt de bal zonder na te denken. Dienys bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrišiūnas rent richting de bal. Andrišiūnas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kaunasFC - Širvintų Atlantas 1:2

84e minuut.
Sugusaraitis is nu in balbezit. Sugusaraitis passt de bal met de wreef. Skubrys probeert de bal met de borst te controleren. Dienys rent richting de bal. Dienys haalt uit met een fantastische trap. Selčinskis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
kaunasFC - Širvintų Atlantas 1:3

87e minuut.
Chrapačas probeert naar een medespeler te passen. Makštys rent richting de bal. Makštys speelt de bal door. Dienys rent richting de bal. Dienys schiet op doel. Selčinskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kaunasFC 58%, Širvintų Atlantas 42%.
kaunasFC - Širvintų Atlantas 1:3