Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Klp FC zalgiris64
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pačepavičius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kopysovas rent richting de bal. Tasiukevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tasiukevičius krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Tubas geeft een lange en hoge pass. Tasiukevičius kopt de bal weg. Mamanovas probeert naar een medespeler te passen. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Charževskis is nu in balbezit. Mamanovas verovert de bal door een tackle van achteren. Mamanovas met een sublieme pass. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Klp FC - zalgiris64 0:1

20e minuut.
Rudzianskis kopt de bal weg. Beriozinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Beriozinas geeft een hoge lob. Sirgėdas is nu in balbezit. Sirgėdas schiet op doel. Česnakovas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Ravinis kopt de bal weg. Daar is Pačepavičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pačepavičius probeert naar een medespeler te passen. Charževskis rent richting de bal. Charževskis draait met de bal, schiet en ... Česnakovas bokst de bal weg.

40e minuut.
Randarčikas is nu in balbezit. Ravinis onderschept slim de pass. Ravinis passt de bal zonder na te denken. Gauronskis rent richting de bal. Gauronskis haalt uit met een fantastische trap. Dirgilas bokst de bal weg.

41e minuut.
Gauronskis onderschept slim de pass. Blaževičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauronskis onderschept slim de pass. Kopysovas rent richting de bal. Kopysovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klp FC 55%, zalgiris64 45%.
Klp FC - zalgiris64 0:1

80e minuut.
Rudzianskis onderschept slim de pass. Rudzianskis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Randarčikas met de inworp. Sirgėdas geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Pačepavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamanovas geeft een hoge lob. Tasiukevičius probeert naar een medespeler te passen. Charževskis rent richting de bal. Charževskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Klp FC - zalgiris64 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Klp FC 38%, zalgiris64 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Klp FC - zalgiris64 1:1