Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
master420 builas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Listopadskis met een harde bal richting middenveld. Muškėtas kopt de bal weg. Punkris rent richting de bal. Punkris haalt uit met een fantastische trap. Listopadskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Važnevičius passt de bal zonder na te denken. Junčius bereikt de bal nog maar net als eerste. Junčius speelt de bal door. Punkris bereikt de bal nog maar net als eerste. Punkris draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Važnevičius is nu in balbezit. Važnevičius geeft de bal voor. Junčius kopt de bal weg. Punkris is nu in balbezit. Punkris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gologuzovas is nu in balbezit. Šienauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šienauskas speelt de bal door. Ščuckis rent richting de bal. Ščuckis draait met de bal, schiet en ... Šuliakas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: master420 44%, builas 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
master420 - builas 0:0

54e minuut.
Jupatovas verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Trečokas zijn tegenspeler op de grond. Jupatovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jupatovas met een snel genomen vrije trap. Punkris springt en kopt de bal. Listopadskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
master420 - builas 1:0

60e minuut.
Dainoris geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rickevičius met de inworp. Junčius rent richting de bal. Junčius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gologuzovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gologuzovas probeert naar een medespeler te passen. Jurgilas met een sublieme pass. Ščuckis rent richting de bal. Ščuckis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pinčius rent richting de bal. Pinčius passt de bal in één keer door. Šienauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šienauskas haalt uit met een fantastische trap. Šuliakas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: master420 46%, builas 54%.
master420 - builas 1:0