Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reghaha vilkai
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Folomejevas speelt de bal door. Škėlovas rent richting de bal. Meškevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Škėlovas moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Škėlovas kan niet meer verder spelen. Vetlovas komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Garelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarikovas rent richting de bal. Garelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garelis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Servutis de bal onder controle te krijgen. Miknis bokst de bal weg.

8e minuut.
Meškevičius kopt de bal weg. Plaušinaitis kan de bal niet met de borst controleren. Garelis met een sublieme pass. Klungelig pakt Šarikovas de bal. Šarikovas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Reventas passt de bal met de wreef. Folomejevas rent richting de bal. Garelis onderschept slim de pass. Šarikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarikovas schiet op doel. Miknis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
reghaha - vilkai 0:1

30e minuut.
Folomejevas verovert de bal door een tackle van achteren. Raumozeris rent richting de bal. Raumozeris geeft een hoge lob. Meškevičius is nu in balbezit. Meškevičius haalt uit met een fantastische trap. Gričiškinas bokst de bal weg.

34e minuut.
Guričevas geeft een hoge lob. Gričiškinas speelt de bal door. Garelis kopt de bal weg. Šarikovas rent richting de bal. Šarikovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reghaha - vilkai 0:2

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guričevas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laužikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikuckis onderschept slim de pass. Mikuckis geeft een lange en hoge pass. Gričiškinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reghaha 39%, vilkai 61%.
reghaha - vilkai 0:2

48e minuut.
Folomejevas rent richting de bal. Garelis onderschept slim de pass. Garelis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šarikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šarikovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Raumozeris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Folomejevas is nu in balbezit. Folomejevas speelt de bal door. Meškevičius rent richting de bal. Meškevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Folomejevas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krugliakovas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reghaha 45%, vilkai 55%.
reghaha - vilkai 0:2