Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanagai reghaha
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32.5 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


8e minuut.
Zyntek passt de bal met de wreef. Brůček is nu in balbezit. Brůček geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Szemoński is nu in balbezit. Reventas probeert naar een medespeler te passen. Szemoński met een sublieme pass. Peskinas rent richting de bal. Peskinas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - reghaha 1:0

23e minuut.
Kabišius met een sublieme pass. Mitchell kopt de bal weg. Szemoński probeert naar een medespeler te passen. Peskinas rent richting de bal. Peskinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Reventas rent richting de bal. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek passt de bal met de wreef. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Szemoński rent richting de bal. Folomejevas rent richting de bal. Szemoński verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Servutis de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 37%, reghaha 63%.
FC Vanagai - reghaha 1:0

59e minuut.
Zyntek rent richting de bal. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Šlerpas kan de bal niet met de borst controleren. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kabišius trapt de bal weg. Mitchell kopt de bal weg. Folomejevas rent richting de bal. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Raumozeris rent richting de bal. Brůček onderschept slim de pass. Brůček probeert naar een medespeler te passen. Szemoński rent richting de bal. Szemoński geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lutinskis verovert de bal door een tackle van achteren. Lutinskis geeft een hoge lob. Zyntek kopt de bal weg. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 29%, reghaha 71%.
FC Vanagai - reghaha 1:0