Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukasbox123 FitHotties
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Jeskelevičius rent richting de bal. Triberžis verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prabišas. Prabišas krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Doeltrap. Kumutaitis trapt de bal weg. Triberžis kopt de bal weg. Kajenas rent richting de bal. Kajenas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Prabišas geeft een hoge lob. Namentkevičius is nu in balbezit. Namentkevičius passt de bal in één keer door. Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdziunas schiet op doel. Lokomskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Prabišas is nu in balbezit. Novotorovas onderschept slim de pass. Prabišas rent richting de bal. Novotorovas onderschept slim de pass. Novotorovas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Piepolis speelt de bal door. Namentkevičius rent richting de bal. Kaldis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Namentkevičius raakt geblesseerd tijdens het duel. Jeskelevičius zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piepolis passt de bal met de wreef. Kajenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Novotorovas is nu in balbezit. Kajenas rent richting de bal. Kajenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 42%, FitHotties 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - FitHotties 0:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šuklinas met een snelle inworp. Jeskelevičius heeft problemen om de bal te vangen. Novotorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Novotorovas geeft een hoge lob. Pleskevičius bokst de bal weg.

82e minuut.
Bogdziunas is nu in balbezit. Bogdziunas speelt de bal door. Namentkevičius rent richting de bal. Namentkevičius draait met de bal, schiet en ... Šilas probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 33%, FitHotties 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - FitHotties 0:0