Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FitHotties Lukasbox123
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Prabišas rent richting de bal. Novotorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Novotorovas passt de bal zonder na te denken. Kajenas is nu in balbezit. Kajenas haalt uit met een fantastische trap. Pleskevičius bokst de bal weg.

12e minuut.
Udavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Udavičius geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kaldis de bal onder controle te krijgen. Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdziunas haalt uit met een fantastische trap. Lokomskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Novotorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas met een sublieme pass. Kaldis is nu in balbezit. Čiuldys onderschept slim de pass. Čiuldys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kaldis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smaginas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdziunas rent richting de bal. Bogdziunas geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FitHotties 64%, Lukasbox123 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FitHotties - Lukasbox123 0:0

48e minuut.
Kaldis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldis geeft de bal voor. Prabišas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Novotorovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kaldis bereikt de bal nog maar net als eerste. Čiuldys verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bogdziunas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čiuldys is nu in balbezit. Čiuldys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FitHotties - Lukasbox123 1:0

74e minuut.
Piepolis passt de bal met de wreef. Udavičius rent richting de bal. Udavičius geeft een lange en hoge pass. Bogdziunas rent richting de bal. Bogdziunas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Lokomskis trapt de bal weg van het doel. Novotorovas kopt de bal weg. Pliorišis probeert de bal aan de voet te houden. Kajenas is nu in balbezit. Kajenas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FitHotties - Lukasbox123 1:1

80e minuut.
Smaginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakreikis bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaginas onderschept slim de pass. Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdziunas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FitHotties - Lukasbox123 2:1

88e minuut.
Kaldis passt de bal met de wreef. Pakreikis is nu in balbezit. Bogdziunas rent richting de bal. Čiuldys rent richting de bal. Čiuldys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FitHotties 53%, Lukasbox123 47%.
FitHotties - Lukasbox123 2:1