Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Liutazz FC Rajonas
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Mardusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardusevičius met een sublieme pass. Drabužinskis met een sublieme pass. Stuogys rent richting de bal. Stuogys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FC Rajonas 1:0

17e minuut.
Drabužinskis is nu in balbezit. Stuogys bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuogys haalt uit met een fantastische trap. Bužinauskis probeert de bal aan de voet te houden. Voičis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FC Rajonas 2:0

26e minuut.
Liorencas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mardusevičius geeft de bal voor. Bužinauskis rent richting de bal. Stuogys onderschept slim de pass. Stuogys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Valčikas passt de bal met de wreef. Mekšunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekšunas passt de bal zonder na te denken. Brezgys rent richting de bal. Brezgys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FC Rajonas 2:1

36e minuut.
Daar is Prealgauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaksmanas is nu in balbezit. Vaksmanas met een sublieme pass. Brezgys is nu in balbezit. Brezgys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pilipovas trapt de bal weg. Serapinas kopt de bal weg. Brezgys is nu in balbezit. Brezgys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mardusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Telegejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Telegejevas geeft een lange en hoge pass. Brezgys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezgys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Gelbuogis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaksmanas probeert de bal met de borst te controleren. Vaksmanas schiet op doel. Naronkevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Liutazz - FC Rajonas 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 43%, FC Rajonas 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Liutazz - FC Rajonas 2:2

50e minuut.
Drabužinskis is nu in balbezit. Drabužinskis passt de bal met de wreef. Dajoras rent richting de bal. Zyliavas is nu in balbezit. Zyliavas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zelinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelinskas met een sublieme pass. Brezgys is nu in balbezit. Brezgys haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Mekšunas heeft problemen om de bal te vangen. Mekšunas geeft de bal voor. Prealgauskas kopt de bal weg. Stuogys is nu in balbezit. Stuogys schiet op doel. Voičis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FC Rajonas 3:2

68e minuut.
Zelinskas passt de bal met de wreef. Gelbuogis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valčikas. Valčikas krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Vaksmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valčikas onderschept slim de pass. Valčikas speelt de bal door. Stuogys rent richting de bal. Stuogys draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 36%, FC Rajonas 64%.
Fc Liutazz - FC Rajonas 3:2