Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rajonas Fc Liutazz
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 13.1
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Zenkovas met een sublieme pass. Zyliavas is nu in balbezit. Zyliavas geeft een hoge lob. Brezgys rent richting de bal. Brezgys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Valčikas met een snelle inworp. Zyliavas geeft de bal voor. Naginionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuogys onderschept slim de pass. Stuogys draait met de bal, schiet en ... Voičis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajonas - Fc Liutazz 0:1

28e minuut.
Vaksmanas passt de bal zonder na te denken. Zenkovas is nu in balbezit. Zenkovas passt de bal met de wreef. Brezgys rent richting de bal. Brezgys haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Mekšunas met een snelle inworp. Vaksmanas is nu in balbezit. Vaksmanas geeft de bal voor. Brezgys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezgys draait met de bal, schiet en ... Naronkevičius bokst de bal weg. Paal!
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Prealgauskas geeft een hoge lob. Serapinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardusevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Zenkovas is nu in balbezit. Zenkovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajonas 62%, Fc Liutazz 38%.
FC Rajonas - Fc Liutazz 0:1

62e minuut.
Dajoras speelt de bal door. Barsukas is nu in balbezit. Barsukas geeft een lange en hoge pass. Vaksmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaksmanas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naronkevičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Brezgys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezgys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Liorencas met een snelle inworp. Morgevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Serapinas begaat een overtreding. Serapinas krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Vaksmanas probeert de bal aan de voet te houden. Prealgauskas onderschept slim de pass. Prealgauskas passt de bal in één keer door. Brezgys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezgys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajonas 56%, Fc Liutazz 44%.
FC Rajonas - Fc Liutazz 0:1