Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madridas jonuko
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
3 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Mačianskis geeft de bal voor. Rapšus is nu in balbezit. Vyskontas onderschept slim de pass. Mozurkevičius is nu in balbezit. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vaickūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Liovočkinas is nu in balbezit. Liovočkinas passt de bal zonder na te denken. Mozurkevičius is nu in balbezit. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madridas 53%, jonuko 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madridas - jonuko 0:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merkelionis met de inworp. Ščerbinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Darašas rent richting de bal. Darašas passt de bal zonder na te denken. Liaukšas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ščėkaturovas rent richting de bal. Ščėkaturovas draait met de bal, schiet en ... Paal!

64e minuut.
Liovočkinas is nu in balbezit. Liovočkinas passt de bal in één keer door. Mozurkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Stimburys is nu in balbezit. Andreikus is nu in balbezit. Stimburys schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Stimburys moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Stimburys schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Andreikus roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Andreikus kan niet meer verder spelen. Latušinskas komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rapšus geeft een hoge lob. Pavtenis met een sublieme pass. Lesivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozurkevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mozurkevičius schiet op doel. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Lesivas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačianskis is nu in balbezit. Mačianskis passt de bal in één keer door. Mozurkevičius is nu in balbezit. Mozurkevičius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madridas 41%, jonuko 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madridas - jonuko 0:0