Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FitHotties vilkai
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Laužikas onderschept slim de pass. Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdziunas passt de bal zonder na te denken. Namentkevičius is nu in balbezit. Namentkevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Varzarukas geeft een hoge lob. Grizickas bereikt de bal nog maar net als eerste. Grizickas passt de bal met de wreef. Šarikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarikovas schiet op doel. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Varzarukas verovert de bal door een tackle van achteren. Varzarukas geeft een lange en hoge pass. Verbelis probeert naar een medespeler te passen. Šarikovas rent richting de bal. Šarikovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Verbelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbelis geeft een hoge lob. Bogdziunas is nu in balbezit. Namentkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Usauskas rent richting de bal. Šarikovas onderschept slim de pass. Garelis rent richting de bal. Garelis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FitHotties - vilkai 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FitHotties 62%, vilkai 38%.
FitHotties - vilkai 0:1

46e minuut.
Laužikas rent richting de bal. Namentkevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Šarikovas verovert de bal door een tackle van achteren. Šarikovas passt de bal zonder na te denken. Garelis is nu in balbezit. Garelis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FitHotties - vilkai 0:2

56e minuut.
Prabišas is nu in balbezit. Garelis verovert de bal door een tackle van achteren. Varzarukas rent richting de bal. Garelis rent richting de bal. Garelis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Usauskas speelt de bal door. Varzarukas is nu in balbezit. Garelis is nu in balbezit. Šarikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarikovas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Laužikas kopt de bal weg. Klungelig pakt Garelis de bal. Garelis geeft een hoge lob. Lunkevičius is nu in balbezit. Lunkevičius geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pleskevičius met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Bogdziunas de bal. Garelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garelis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FitHotties 69%, vilkai 31%.
FitHotties - vilkai 0:2