Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanagai FitHotties
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell passt de bal met de wreef. Lutinskis probeert naar een medespeler te passen. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Brůček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas probeert naar een medespeler te passen. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Usauskas is nu in balbezit. Brůček onderschept slim de pass. Brůček met een sublieme pass. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FitHotties 1:0

24e minuut.
Prabišas onderschept slim de pass. Varzarukas rent richting de bal. Varzarukas met een sublieme pass. Griffiths bereikt de bal nog maar net als eerste. Griffiths geeft een lange en hoge pass. Pleskevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Klungelig pakt Prabišas de bal. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński passt de bal in één keer door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FitHotties 2:0

30e minuut.
Kumutaitis trapt de bal weg. Prabišas kopt de bal weg. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FitHotties 3:0

32e minuut.
Pleskevičius met een harde bal richting middenveld. Varzarukas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szemoński. Szemoński krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Mitchell passt de bal met de wreef. Peskinas rent richting de bal. Peskinas passt de bal met de wreef. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel. Pleskevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

39e minuut.
Prabišas geeft een lange en hoge pass. Smaginas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mitchell de bal onder controle te krijgen. Čiuldys rent richting de bal. Čiuldys schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FitHotties 3:1

40e minuut.
Maestro rent richting de bal. Maestro geeft een hoge lob. Peskinas rent richting de bal. Peskinas haalt uit met een fantastische trap. Pliorišis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 35%, FitHotties 65%.
FC Vanagai - FitHotties 3:1

48e minuut.
Mitchell geeft een hoge lob. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ... Pleskevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FitHotties 4:1

59e minuut.
Brůček rent richting de bal. Brůček geeft een hoge lob. Udavičius rent richting de bal. Mitchell rent richting de bal. Mitchell geeft een lange en hoge pass. Pleskevičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peskinas rent richting de bal. Peskinas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pleskevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Szemoński is nu in balbezit. Szemoński geeft een hoge lob. Daar is Prabišas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FitHotties 5:1

72e minuut.
Pliorišis geeft een lange en hoge pass. Smaginas kopt de bal weg. Mitchell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szemoński rent richting de bal. Szemoński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Prabišas is nu in balbezit. Szemoński onderschept slim de pass. Szemoński speelt de bal door. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Griffiths geeft de bal voor. Klungelig pakt Prabišas de bal. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński rent richting de bal. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 20%, FitHotties 80%.
FC Vanagai - FitHotties 5:1