Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukasbox123 reghaha
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Krugliakovas geeft een lange en hoge pass. Reventas bereikt de bal nog maar net als eerste. Enskaitis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Enskaitis krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Plaušinaitis de bal onder controle te krijgen. Martusevičius probeert naar een medespeler te passen. Mikuckis is nu in balbezit. Novotorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Novotorovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Reventas geeft de bal voor. Meškevičius heeft problemen om de bal te vangen. Makaraitis verovert de bal door een tackle van achteren. Raumozeris bereikt de bal nog maar net als eerste. Raumozeris geeft een hoge lob. Lokomskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Novotorovas is nu in balbezit. Novotorovas schiet op doel. Šlerpas probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Šuklinas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Novotorovas passt de bal zonder na te denken. Kajenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šlerpas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šlerpas krijgt een gele kaart. Kajenas raakt geblesseerd tijdens het duel. Novotorovas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Miknis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Krugliakovas is nu in balbezit. Novotorovas is nu in balbezit. Novotorovas passt de bal met de wreef. Meškevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Meškevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 34%, reghaha 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - reghaha 0:0

51e minuut.
Minichauskas geeft een lange en hoge pass. Mikuckis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pakreikis begaat een overtreding. Pakreikis krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Minichauskas geeft de bal voor. Inworp. Šuklinas met een snelle inworp. Novotorovas rent richting de bal. Novotorovas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Šuklinas passt de bal met de wreef. Inworp. Minichauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Raumozeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raumozeris geeft een lange en hoge pass. Lokomskis bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Mikuckis verovert de bal door een tackle van achteren. Mikuckis probeert naar een medespeler te passen. Šilas rent richting de bal. Meškevičius onderschept slim de pass. Meškevičius haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 65%, reghaha 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - reghaha 0:0