Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jonuko FC Rajonas
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Merkelionis is nu in balbezit. Merkelionis geeft de bal voor. Mozurkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozurkevičius draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
jonuko - FC Rajonas 1:0

13e minuut.
Mozurkevičius rent richting de bal. Mačianskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozurkevičius rent richting de bal. Mačianskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Serapinas is nu in balbezit. Mačianskis is nu in balbezit. Mačianskis met een sublieme pass. Mozurkevičius rent richting de bal. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
jonuko - FC Rajonas 2:0

34e minuut.
Zelinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Martulis verovert de bal door een tackle van achteren. Martulis passt de bal in één keer door. Mačianskis rent richting de bal. Mačianskis haalt uit met een fantastische trap. Voičis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jonuko 46%, FC Rajonas 54%.
jonuko - FC Rajonas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jonuko 32%, FC Rajonas 68%.
jonuko - FC Rajonas 2:0