Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Liutazz Real Madridas
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 15.7
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Rapšus probeert naar een medespeler te passen. Pavtenis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavtenis passt de bal zonder na te denken. Stuogys bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuogys draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Liorencas geeft een lange en hoge pass. Stuogys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaickūnas met een sublieme pass. Ščėkaturovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščėkaturovas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pilipovas de bal. Naronkevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Prealgauskas rent richting de bal. Stimburys begaat een overtreding. Prealgauskas raakt geblesseerd tijdens het duel. Prealgauskas met een snel genomen vrije trap. Cesionis heeft problemen om de bal te vangen. Stuogys rent richting de bal. Stuogys schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Mardusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasionis verovert de bal door een tackle van achteren. Stasionis passt de bal in één keer door. Ščėkaturovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščėkaturovas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - Real Madridas 0:1

26e minuut.
Kereišis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabužinskis onderschept slim de pass. Drabužinskis met een sublieme pass. Stuogys is nu in balbezit. Stuogys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Prealgauskas is nu in balbezit. Prealgauskas geeft een hoge lob. Stasionis speelt de bal door. Ščėkaturovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ščėkaturovas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Naronkevičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - Real Madridas 0:2

35e minuut.
Vaickūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaickūnas passt de bal in één keer door. Riapšas is nu in balbezit. Ščėkaturovas onderschept slim de pass. Ščėkaturovas schiet op doel. Naronkevičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Drabužinskis passt de bal in één keer door. Stuogys bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesionis rent richting de bal. Stuogys onderschept slim de pass. Stuogys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Vaickūnas rent richting de bal. Vaickūnas geeft de bal voor. Liorencas kopt de bal weg. Ščėkaturovas is nu in balbezit. Ščėkaturovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 55%, Real Madridas 45%.
Fc Liutazz - Real Madridas 0:2

63e minuut.
Vaickūnas probeert naar een medespeler te passen. Kereišis is nu in balbezit. Drabužinskis maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Drabužinskis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Drabužinskis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 67%, Real Madridas 33%.
Fc Liutazz - Real Madridas 0:2