Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reghaha FitHotties
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Guričevas passt de bal zonder na te denken. Bogdziunas is nu in balbezit. Bogdziunas met een sublieme pass. Namentkevičius rent richting de bal. Namentkevičius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Raumozeris is nu in balbezit. Raumozeris passt de bal met de wreef. Daar is Pliorišis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meškevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Meškevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reghaha - FitHotties 1:0

17e minuut.
Folomejevas heeft problemen om de bal te vangen. Prabišas is nu in balbezit. Folomejevas begaat een overtreding. Folomejevas krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Varzarukas is nu in balbezit. Reventas verovert de bal door een tackle van achteren. Reventas speelt de bal door. Meškevičius is nu in balbezit. Meškevičius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piepolis rent richting de bal. Piepolis passt de bal in één keer door. Minichauskas geeft een hoge lob. Meškevičius rent richting de bal. Meškevičius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Prabišas verovert de bal door een tackle van achteren. Prabišas passt de bal in één keer door. Meškevičius rent richting de bal. Meškevičius draait met de bal, schiet en ... Pleskevičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reghaha - FitHotties 2:0

41e minuut.
Guričevas rent richting de bal. Guričevas geeft een lange en hoge pass. Udavičius speelt de bal door. Klungelig pakt Namentkevičius de bal. Namentkevičius schiet op doel. Miknis bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reghaha 34%, FitHotties 66%.
reghaha - FitHotties 2:0

51e minuut.
Raumozeris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prabišas verovert de bal door een tackle van achteren. Guričevas is nu in balbezit. Guričevas schiet op doel. Kumutaitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
reghaha - FitHotties 3:0

68e minuut.
Piepolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raumozeris onderschept slim de pass. Prabišas maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prabišas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

89e minuut.
Reventas geeft een hoge lob. Minichauskas kopt de bal weg. Piepolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raumozeris onderschept slim de pass. Raumozeris geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reghaha 31%, FitHotties 69%.
reghaha - FitHotties 3:0