Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Liutazz jonuko
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Inworp. Martulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liovočkinas geeft een lange en hoge pass. Mozurkevičius is nu in balbezit. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap. Naronkevičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - jonuko 0:1

13e minuut.
Mačianskis rent richting de bal. Vyskontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prealgauskas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Prealgauskas naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ščerbinskas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Iberžanovas komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Liovočkinas is nu in balbezit. Morgevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgevičius passt de bal zonder na te denken. Stuogys is nu in balbezit. Stuogys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Liovočkinas is nu in balbezit. Mardusevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mardusevičius speelt de bal door. Stuogys rent richting de bal. Stuogys haalt uit met een fantastische trap. Liaukšas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Morgevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgevičius geeft een hoge lob. Stuogys is nu in balbezit. Stuogys draait met de bal, schiet en ... Liaukšas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Liutazz - jonuko 1:1

23e minuut.
Liovočkinas kopt de bal weg. Mačianskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardusevičius rent richting de bal. Mačianskis onderschept slim de pass. Mačianskis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - jonuko 1:2

26e minuut.
Mardusevičius is nu in balbezit. Liovočkinas rent richting de bal. Liovočkinas passt de bal in één keer door. Mozurkevičius is nu in balbezit. Mozurkevičius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Vyskontas is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valčikas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mozurkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozurkevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Daar is Liorencas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martulis is nu in balbezit. Martulis met een sublieme pass. Mozurkevičius heeft problemen om de bal te vangen. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - jonuko 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 50%, jonuko 50%.
Fc Liutazz - jonuko 1:3

49e minuut.
Stuogys draait met de bal, schiet en ... Morgevičius rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Morgevičius zal de hoekschop nemen. Karkūnas probeert de bal met de borst te controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stuogys rent richting de bal. Stuogys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Drabužinskis rent richting de bal. Stuogys heeft problemen om de bal te vangen. Drabužinskis rent richting de bal. Stuogys rent richting de bal. Stuogys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Naronkevičius trapt de bal weg van het doel. Vyskontas is nu in balbezit. Vyskontas speelt de bal door. Mozurkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Pilipovas rent richting de bal. Pilipovas geeft een hoge lob. Drabužinskis kopt de bal weg. Stuogys rent richting de bal. Stuogys draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Mozurkevičius rent richting de bal. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap. Riapšas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mačianskis rent richting de bal. Mačianskis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Mačianskis passt de bal in één keer door. Liovočkinas probeert de bal aan de voet te houden. Merkelionis is nu in balbezit. Stuogys verovert de bal door een tackle van achteren. Stuogys haalt uit met een fantastische trap. Liaukšas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - jonuko 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 42%, jonuko 58%.
Fc Liutazz - jonuko 2:3