Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rajonas vilkai
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Lunkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Lunkevičius speelt de bal door. Šarikovas rent richting de bal. Šarikovas haalt uit met een fantastische trap. Bužinauskis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skrebelis neemt de hoekschop. Šarikovas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Garelis is nu in balbezit. Garelis passt de bal met de wreef. Šarikovas is nu in balbezit. Šarikovas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Garelis is nu in balbezit. Šarikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarikovas schiet op doel. Osinskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajonas - vilkai 0:1

24e minuut.
Garelis verovert de bal door een tackle van achteren. Garelis speelt de bal door. Šarikovas rent richting de bal. Šarikovas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bužinauskis de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Laužikas kopt de bal weg. Skrebelis rent richting de bal. Skrebelis geeft een hoge lob. Daar is Šarikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bužinauskis onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zelinskas is nu in balbezit. Garelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Garelis speelt de bal door. Šarikovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šarikovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajonas - vilkai 0:2

40e minuut.
Laužikas geeft de bal voor. Gelbuogis kopt de bal weg. Vaksmanas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaksmanas schiet op doel. Grizickas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajonas - vilkai 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajonas 57%, vilkai 43%.
FC Rajonas - vilkai 1:2

52e minuut.
Laužikas onderschept slim de pass. Serapinas is nu in balbezit. Vaksmanas is nu in balbezit. Brezgys rent richting de bal. Brezgys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Pasavodskis trapt de bal weg. Garelis kopt de bal weg. Brezgys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezgys schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Laužikas rent richting de bal. Laužikas passt de bal in één keer door. Šarikovas rent richting de bal. Šarikovas draait met de bal, schiet en ... Voičis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajonas - vilkai 1:3

77e minuut.
Daar is Vaksmanas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serapinas is nu in balbezit. Garelis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Garelis krijgt een gele kaart. Serapinas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Sarafinas is nu in balbezit. Sarafinas geeft een lange en hoge pass. Šarikovas rent richting de bal. Šarikovas schiet op doel. Voičis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rajonas - vilkai 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rajonas 46%, vilkai 54%.
FC Rajonas - vilkai 1:4