Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanagai FC Rajonas
532 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 17.4
adequate Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Naginionis geeft de bal voor. Vaksmanas is nu in balbezit. Mitchell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitchell krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki passt de bal met de wreef. Naginionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek onderschept slim de pass. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Barsukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Branicki passt de bal zonder na te denken. Peskinas rent richting de bal. Peskinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Barsukas is nu in balbezit. Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths met een sublieme pass. Lutinskis is nu in balbezit. Lutinskis geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC Rajonas 1:0

20e minuut.
Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths geeft een lange en hoge pass. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek geeft de bal voor. Peskinas springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Branicki rent richting de bal. Branicki speelt de bal door. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bužinauskis de bal onder controle te krijgen. Voičis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Bužinauskis kopt de bal weg. Branicki is nu in balbezit. Branicki passt de bal in één keer door. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC Rajonas 2:0

39e minuut.
Lutinskis met een snelle inworp. Branicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Dajoras de bal. Peskinas rent richting de bal. Peskinas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC Rajonas 3:0

44e minuut.
Serapinas verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell met een sublieme pass. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 27%, FC Rajonas 73%.
FC Vanagai - FC Rajonas 3:0

54e minuut.
Lutinskis speelt de bal door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek met een sublieme pass. Klungelig pakt Lutinskis de bal. Lutinskis geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC Rajonas 4:0

60e minuut.
Maestro verovert de bal door een tackle van achteren. Maestro geeft de bal voor. Peskinas rent richting de bal. Dajoras verovert de bal door een tackle van achteren. Dajoras geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Dajoras speelt de bal door. Branicki is nu in balbezit. Branicki geeft een hoge lob. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Vaksmanas kopt de bal weg. Griffiths is nu in balbezit. Brezgys onderschept slim de pass. Brezgys haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC Rajonas 4:1

75e minuut.
Branicki onderschept slim de pass. Branicki passt de bal in één keer door. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Voičis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - FC Rajonas 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 23%, FC Rajonas 77%.
FC Vanagai - FC Rajonas 5:1