Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jonuko FitHotties
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Jeskelevičius probeert naar een medespeler te passen. Ivoškus is nu in balbezit. Namentkevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Namentkevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jonuko - FitHotties 0:1

10e minuut.
Varzarukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Varzarukas rent richting de bal. Mačianskis verovert de bal door een tackle van achteren. Mačianskis passt de bal zonder na te denken. Pleskevičius probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Martulis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mačianskis is nu in balbezit. Mačianskis geeft de bal voor. Vyskontas rent richting de bal. Vyskontas schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ivoškus geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simakonis met een snelle inworp. Bogdziunas is nu in balbezit. Bogdziunas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Martulis is nu in balbezit. Met opzet legt Usauskas zijn tegenspeler op de grond. Martulis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liovočkinas met een snel genomen vrije trap. Daar is Piepolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mačianskis rent richting de bal. Mačianskis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jonuko - FitHotties 1:1

33e minuut.
Varzarukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskis onderschept slim de pass. Mačianskis passt de bal zonder na te denken. Mozurkevičius rent richting de bal. Mozurkevičius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Varzarukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskis is nu in balbezit. Varzarukas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Varzarukas krijgt een gele kaart. Mačianskis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jonuko 31%, FitHotties 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jonuko - FitHotties 1:1

49e minuut.
Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdziunas geeft een lange en hoge pass. Daar is Iberžanovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namentkevičius rent richting de bal. Namentkevičius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jonuko - FitHotties 1:2

51e minuut.
Varzarukas is nu in balbezit. Mozurkevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mozurkevičius passt de bal zonder na te denken. Mačianskis rent richting de bal. Mačianskis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Liovočkinas met een sublieme pass. Mačianskis is nu in balbezit. Mozurkevičius rent richting de bal. Mačianskis is nu in balbezit. Mačianskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Piepolis is nu in balbezit. Piepolis probeert naar een medespeler te passen. Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Varzarukas rent richting de bal. Varzarukas probeert naar een medespeler te passen. Namentkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius haalt uit met een fantastische trap. Liaukšas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jonuko - FitHotties 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jonuko 48%, FitHotties 52%.
jonuko - FitHotties 1:3