Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madridas Lukasbox123
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Cesionis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Martusevičius met de inworp. Novotorovas is nu in balbezit. Novotorovas geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Vaickūnas speelt de bal door. Ščėkaturovas is nu in balbezit. Kaldis rent richting de bal. Ščėkaturovas onderschept slim de pass. Ščėkaturovas schiet op doel. Lokomskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madridas 51%, Lukasbox123 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madridas - Lukasbox123 0:0

51e minuut.
Lesivas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martišauskis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kereišis geeft een hoge lob. Šilas is nu in balbezit. Ščėkaturovas maakt een afschuwelijke overtreding. Ščėkaturovas krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kaldis verovert de bal door een tackle van achteren. Kereišis verovert de bal door een tackle van achteren. Kereišis passt de bal zonder na te denken. Ščėkaturovas is nu in balbezit. Ščėkaturovas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madridas - Lukasbox123 1:0

57e minuut.
Darašas heeft problemen om de bal te vangen. Kaldis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Darašas. Kaldis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaldis kan niet meer verder spelen. Runichinas komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Martišauskis kopt de bal weg. Pakreikis rent richting de bal. Stimburys tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stimburys krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Kajenas heeft problemen om de bal te vangen. Novotorovas rent richting de bal. Kereišis verovert de bal door een tackle van achteren. Kajenas verovert de bal door een tackle van achteren. Kajenas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Enskaitis passt de bal zonder na te denken. Darašas heeft problemen om de bal te vangen. Enskaitis maakt een afschuwelijke overtreding. Enskaitis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madridas 54%, Lukasbox123 46%.
Real Madridas - Lukasbox123 1:0