Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Liutazz FC Vanagai
Normal Tactiek 532
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten adequate
hopeless Passen average
hopeless Verdedigen adequate


4e minuut.
Inworp. Maestro met de inworp. Lutinskis met een sublieme pass. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FC Vanagai 0:1

10e minuut.
Valčikas geeft de bal voor. Maestro kopt de bal weg. Daar is Mitchell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stuogys rent richting de bal. Stuogys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tłusty trapt de bal weg. Branicki kopt de bal weg. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Brůček met een sublieme pass. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas probeert naar een medespeler te passen. Zyntek rent richting de bal. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Naronkevičius trapt de bal weg van het doel. Branicki kopt de bal weg. Riapšas kan de bal niet met de borst controleren. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FC Vanagai 0:2

27e minuut.
Naronkevičius trapt de bal weg. Griffiths kopt de bal weg. Liorencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas verovert de bal door een tackle van achteren. Peskinas geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liorencas rent richting de bal. Peskinas onderschept slim de pass. Peskinas draait met de bal, schiet en ... Naronkevičius probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pilipovas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutinskis met de inworp. Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 70%, FC Vanagai 30%.
Fc Liutazz - FC Vanagai 0:2

46e minuut.
Griffiths verovert de bal door een tackle van achteren. Griffiths geeft een lange en hoge pass. Liorencas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas onderschept slim de pass. Peskinas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Brůček probeert naar een medespeler te passen. Branicki heeft problemen om de bal te vangen. Branicki met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pilipovas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutinskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel. Naronkevičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Morgevičius is nu in balbezit. Brůček onderschept slim de pass. Brůček met een sublieme pass. Daar is Peskinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peskinas draait met de bal, schiet en ... Naronkevičius bokst de bal weg.

82e minuut.
Mardusevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Branicki probeert naar een medespeler te passen. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FC Vanagai 0:3

87e minuut.
Branicki kopt de bal weg. Pilipovas rent richting de bal. Zyntek verovert de bal door een tackle van achteren. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 75%, FC Vanagai 25%.
Fc Liutazz - FC Vanagai 0:3