Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukasbox123 jonuko
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Vyskontas onderschept slim de pass. Makaraitis is nu in balbezit. Vyskontas verovert de bal door een tackle van achteren. Vyskontas draait met de bal, schiet en ... Lokomskis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Runichinas heeft problemen om de bal te vangen. Vyskontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyskontas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tiurenkovas is nu in balbezit. Triberžis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mačianskis begaat een overtreding. Triberžis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Triberžis kan niet meer verder spelen. Skirbutis komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Karkūnas is nu in balbezit. Karkūnas probeert naar een medespeler te passen. Ščerbinskas heeft problemen om de bal te vangen. Kajenas rent richting de bal. Kajenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ščerbinskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šuklinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novotorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Andreikus passt de bal zonder na te denken. Novotorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas passt de bal zonder na te denken. Kajenas rent richting de bal. Kajenas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Liovočkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas verovert de bal door een tackle van achteren. Kajenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas rent richting de bal. Novotorovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 56%, jonuko 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - jonuko 0:0

68e minuut.
Klungelig pakt Liovočkinas de bal. Novotorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas passt de bal zonder na te denken. Kajenas heeft problemen om de bal te vangen. Kajenas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mačianskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skirbutis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mačianskis raakt geblesseerd tijdens het duel. Skirbutis met een sublieme pass. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Mačianskis neemt zijn aanloop. Lokomskis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukasbox123 - jonuko 0:1

87e minuut.
Novotorovas rent richting de bal. Liovočkinas verovert de bal door een tackle van achteren. Liovočkinas geeft een hoge lob. Vyskontas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyskontas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukasbox123 - jonuko 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 52%, jonuko 48%.
Lukasbox123 - jonuko 0:2