Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FitHotties Real Madridas
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 15.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Martišauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Udavičius onderschept slim de pass. Udavičius met een sublieme pass. Namentkevičius is nu in balbezit. Namentkevičius haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Simakonis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bogdziunas is nu in balbezit. Bogdziunas draait met de bal, schiet en ... Šuksteris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FitHotties - Real Madridas 1:0

25e minuut.
Martišauskis met een snelle inworp. Stimburys is nu in balbezit. Stimburys geeft een hoge lob. Ščėkaturovas is nu in balbezit. Ščėkaturovas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FitHotties 55%, Real Madridas 45%.
FitHotties - Real Madridas 1:0

48e minuut.
Bogdziunas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Čiuldys komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Usauskas geeft de bal voor. Inworp. Pavtenis met de inworp. Darašas rent richting de bal. Darašas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Čiuldys probeert naar een medespeler te passen. Namentkevičius rent richting de bal. Namentkevičius passt de bal met de wreef. Čiuldys rent richting de bal. Čiuldys draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

70e minuut.
Darašas rent richting de bal. Varzarukas onderschept slim de pass. Varzarukas probeert naar een medespeler te passen. Stimburys bereikt de bal nog maar net als eerste. Stimburys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pleskevičius met een sublieme pass. Daar is Piepolis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stimburys is nu in balbezit. Stimburys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Čiuldys rent richting de bal. Čiuldys passt de bal met de wreef. Pavtenis probeert naar een medespeler te passen. Darašas rent richting de bal. Darašas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FitHotties - Real Madridas 1:1

79e minuut.
Udavičius met een sublieme pass. Namentkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius passt de bal zonder na te denken. Čiuldys rent richting de bal. Čiuldys draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pavtenis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kraniauskas komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Varzarukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varzarukas geeft een lange en hoge pass. Darašas heeft problemen om de bal te vangen. Čiuldys rent richting de bal. Čiuldys draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FitHotties 52%, Real Madridas 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FitHotties - Real Madridas 1:1