Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madridas FitHotties
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Kereišis rent richting de bal. Bogdziunas is nu in balbezit. Cesionis rent richting de bal. Bogdziunas verovert de bal door een tackle van achteren. Bogdziunas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Udavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Udavičius speelt de bal door. Varzarukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Varzarukas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Udavičius met een sublieme pass. Daar is Namentkevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namentkevičius passt de bal in één keer door. Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdziunas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bogdziunas is nu in balbezit. Bogdziunas geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Smaginas de bal onder controle te krijgen. Namentkevičius rent richting de bal. Namentkevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madridas 54%, FitHotties 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madridas - FitHotties 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Kereišis de bal. Bogdziunas is nu in balbezit. Namentkevičius rent richting de bal. Bogdziunas rent richting de bal. Bogdziunas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Vaickūnas probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Udavičius neemt de hoekschop. Smaginas is nu in balbezit. Smaginas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vaickūnas passt de bal met de wreef. Stasionis is nu in balbezit. Stasionis met een sublieme pass. Ščėkaturovas rent richting de bal. Ščėkaturovas draait met de bal, schiet en ... Pleskevičius bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madridas 46%, FitHotties 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Madridas - FitHotties 0:0