Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukasbox123 Fc Liutazz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 14.4
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kajenas passt de bal zonder na te denken. Zyliavas rent richting de bal. Zyliavas geeft een lange en hoge pass. Drabužinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabužinskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Mardusevičius kopt de bal weg. Kaldis is nu in balbezit. Stuogys verovert de bal door een tackle van achteren. Stuogys draait met de bal, schiet en ... Makaraitis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lokomskis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Prealgauskas probeert naar een medespeler te passen. Mardusevičius met een sublieme pass. Kaldis is nu in balbezit. Drabužinskis onderschept slim de pass. Drabužinskis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mardusevičius kopt de bal weg. Daar is Kaldis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabužinskis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stuogys de bal. Stuogys haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 56%, Fc Liutazz 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - Fc Liutazz 0:0

85e minuut.
Triberžis geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Liorencas de bal onder controle te krijgen. Skirbutis rent richting de bal. Kajenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajenas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kaldis rent richting de bal. Kaldis met een sublieme pass. Skirbutis is nu in balbezit. Skirbutis schiet op doel. Klungelig pakt Riapšas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukasbox123 - Fc Liutazz 1:0

90e minuut.
Daar is Kaldis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabužinskis is nu in balbezit. Drabužinskis passt de bal met de wreef. Stuogys bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuogys haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 51%, Fc Liutazz 49%.
Lukasbox123 - Fc Liutazz 1:0