Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vanagai jonuko
532 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
33% Spel op eigen helft 67%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 16.8
adequate Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Brůček probeert naar een medespeler te passen. Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki speelt de bal door. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Merkelionis geeft de bal voor. Griffiths kopt de bal weg. Merkelionis rent richting de bal. Brůček verovert de bal door een tackle van achteren. Brůček passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Branicki passt de bal zonder na te denken. Ščerbinskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas onderschept slim de pass. Peskinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - jonuko 1:0

42e minuut.
Vyskontas kopt de bal weg. Merkelionis is nu in balbezit. Branicki verovert de bal door een tackle van achteren. Peskinas rent richting de bal. Peskinas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zyntek is nu in balbezit. Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peskinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peskinas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 28%, jonuko 72%.
FC Vanagai - jonuko 1:0

49e minuut.
Nikartas probeert naar een medespeler te passen. Seress rent richting de bal. Seress geeft een lange en hoge pass. Mozurkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mozurkevičius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Zyntek probeert naar een medespeler te passen. Branicki is nu in balbezit. Branicki passt de bal in één keer door. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - jonuko 2:0

60e minuut.
Inworp. Wojciechowski met een snelle inworp. Mitchell geeft een lange en hoge pass. Peskinas is nu in balbezit. Peskinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - jonuko 3:0

65e minuut.
Andreikus geeft de bal voor. Griffiths kopt de bal weg. Karkūnas probeert de bal aan de voet te houden. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peskinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Peskinas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vanagai - jonuko 4:0

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Zyntek de bal onder controle te krijgen. Branicki is nu in balbezit. Branicki passt de bal met de wreef. Peskinas rent richting de bal. Peskinas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mitchell kopt de bal weg. Andreikus met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wojciechowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Branicki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vanagai 38%, jonuko 62%.
FC Vanagai - jonuko 4:0