Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukasbox123 FC Rajonas
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


29e minuut.
Brezgys passt de bal met de wreef. Vaksmanas is nu in balbezit. Vaksmanas passt de bal in één keer door. Brezgys rent richting de bal. Brezgys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pakreikis rent richting de bal. Vaksmanas is nu in balbezit. Pakreikis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pakreikis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Vaksmanas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 67%, FC Rajonas 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - FC Rajonas 0:0

51e minuut.
Serapinas rent richting de bal. Kaldis verovert de bal door een tackle van achteren. Kaldis geeft een lange en hoge pass. Novotorovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Novotorovas draait met de bal, schiet en ... Voičis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Triberžis is nu in balbezit. Serapinas onderschept slim de pass. Serapinas met een sublieme pass. Brezgys bereikt de bal nog maar net als eerste. Brezgys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bužinauskis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Runichinas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novotorovas rent richting de bal. Novotorovas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukasbox123 48%, FC Rajonas 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lukasbox123 - FC Rajonas 0:0