Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Liutazz FitHotties
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
tragisch Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Naronkevičius trapt de bal weg van het doel. Varzarukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valčikas speelt de bal door. Stuogys bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuogys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Prabišas onderschept slim de pass. Drabužinskis onderschept slim de pass. Drabužinskis met een sublieme pass. Stuogys rent richting de bal. Stuogys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Drabužinskis speelt de bal door. Stuogys bereikt de bal nog maar net als eerste. Prabišas rent richting de bal. Stuogys verovert de bal door een tackle van achteren. Stuogys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zyliavas rent richting de bal. Zyliavas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Mardusevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Mardusevičius probeert naar een medespeler te passen. Stuogys rent richting de bal. Stuogys haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FitHotties 1:0

21e minuut.
Stuogys geeft een hoge lob. Zyliavas rent richting de bal. Zyliavas geeft een hoge lob. Drabužinskis rent richting de bal. Drabužinskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 39%, FitHotties 61%.
Fc Liutazz - FitHotties 1:0

48e minuut.
Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prealgauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdziunas onderschept slim de pass. Bogdziunas haalt uit met een fantastische trap. Naronkevičius probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Liutazz - FitHotties 1:1

60e minuut.
Prabišas is nu in balbezit. Prabišas met een sublieme pass. Namentkevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius draait met de bal, schiet en ... Naronkevičius werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Bogdziunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardusevičius probeert naar een medespeler te passen. Pilipovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Namentkevičius verovert de bal door een tackle van achteren. Namentkevičius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FitHotties 1:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simakonis met de inworp. Bogdziunas is nu in balbezit. Bogdziunas geeft een lange en hoge pass. Daar is Namentkevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Liutazz - FitHotties 1:3

81e minuut.
Daar is Simakonis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simakonis geeft een lange en hoge pass. Stuogys rent richting de bal. Drabužinskis rent richting de bal. Drabužinskis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Namentkevičius is nu in balbezit. Namentkevičius passt de bal zonder na te denken. Pilipovas rent richting de bal. Bogdziunas is nu in balbezit. Bogdziunas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Liutazz 53%, FitHotties 47%.
Fc Liutazz - FitHotties 1:3