Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TITANAS Fk Venta
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Klungelig pakt Pledys de bal. Belašinskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pledys bereikt de bal nog maar net als eerste. Belašinskis onderschept slim de pass. Belašinskis passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pledys speelt de bal door. Rukštelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rukštelis passt de bal zonder na te denken. Keibas rent richting de bal. Keibas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Rudis rent richting de bal. Rudis met een sublieme pass. Zazykinas kan de bal niet met de borst controleren. Bakūnas rent richting de bal. Bakūnas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Semplinskas rent richting de bal. Zakrižauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Zakrižauskas geeft de bal voor. Česovikinas is nu in balbezit. Česovikinas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Visagorskas de bal onder controle te krijgen. Voinovas rent richting de bal. Voinovas passt de bal met de wreef. Keibas bereikt de bal nog maar net als eerste. Keibas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TITANAS - Fk Venta 0:1

27e minuut.
Visagorskas is nu in balbezit. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Langas is nu in balbezit. Bakūnas onderschept slim de pass. Bakūnas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TITANAS - Fk Venta 1:1

29e minuut.
Česovikinas onderschept slim de pass. Česovikinas draait met de bal, schiet en ... Padvariškis bereikt de bal nog maar net als eerste. Padvariškis geeft de bal voor. Visagorskas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Zakrižauskas heeft problemen om de bal te vangen. Zakrižauskas geeft de bal voor. Zazykinas is nu in balbezit. Česovikinas verovert de bal door een tackle van achteren. Česovikinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANAS 38%, Fk Venta 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TITANAS - Fk Venta 1:1

56e minuut.
Česovikinas onderschept slim de pass. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Padvariškis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bakūnas raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakūnas neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
TITANAS - Fk Venta 2:1

66e minuut.
Rudis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Overaitis met een snelle inworp. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakūnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rudis rent richting de bal. Bakūnas onderschept slim de pass. Zazykinas is nu in balbezit. Bakūnas onderschept slim de pass. Bakūnas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TITANAS 50%, Fk Venta 50%.
TITANAS - Fk Venta 2:1