Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pingvins Ariogalos-Lyga
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 13.8
matig Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Daar is Maleckas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maleckas geeft de bal voor. Daar is Delikovas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povilas is nu in balbezit. Povilas draait met de bal, schiet en ... Šakavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Povilas is nu in balbezit. Povilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
pingvins - Ariogalos-Lyga 1:0

17e minuut.
Žagunas heeft problemen om de bal te vangen. Žagunas geeft een lange en hoge pass. Gatelis is nu in balbezit. Povilas verovert de bal door een tackle van achteren. Povilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Delikovas met een harde bal richting middenveld. Maleckas kopt de bal weg. Katakinas probeert de bal aan de voet te houden. Povilas rent richting de bal. Povilas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Katakinas onderschept slim de pass. Katakinas speelt de bal door. Gameras is nu in balbezit. Povilas is nu in balbezit. Povilas draait met de bal, schiet en ... Šakavičius verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Kardaševičius trapt de bal weg van het doel. Pačiupas kopt de bal weg. Komisarovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Povilas onderschept slim de pass. Povilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pingvins - Ariogalos-Lyga 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingvins 38%, Ariogalos-Lyga 62%.
pingvins - Ariogalos-Lyga 2:0

57e minuut.
Daar is Maleckas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guščenkovas rent richting de bal. Met opzet legt Maleckas zijn tegenspeler op de grond. Maleckas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

79e minuut.
Katakinas is nu in balbezit. Žagunas onderschept slim de pass. Žagunas probeert naar een medespeler te passen. Povilas rent richting de bal. Povilas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pingvins - Ariogalos-Lyga 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pingvins 34%, Ariogalos-Lyga 66%.
pingvins - Ariogalos-Lyga 3:0