Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Banga TITANAS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Pikšris is nu in balbezit. Pikšris geeft een lange en hoge pass. Česovikinas kopt de bal weg. Bakūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakūnas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sakėnas is nu in balbezit. Sakėnas passt de bal zonder na te denken. Šitikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šitikas haalt uit met een fantastische trap. Repšas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Banga - TITANAS 1:0

23e minuut.
Zolotas probeert naar een medespeler te passen. Overaitis is nu in balbezit. Zolotas begaat een overtreding. Zolotas krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Belašinskis probeert naar een medespeler te passen. Česovikinas is nu in balbezit. Zolotas onderschept slim de pass. Bakūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Bakūnas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Visagorskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakėnas verovert de bal door een tackle van achteren. Sakėnas met een sublieme pass. Šitikas is nu in balbezit. Šitikas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Zolotas passt de bal zonder na te denken. Sakėnas is nu in balbezit. Sakėnas passt de bal zonder na te denken. Šitikas is nu in balbezit. Šitikas draait met de bal, schiet en ... Priachinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Banga 59%, TITANAS 41%.
FK Banga - TITANAS 1:0

47e minuut.
Zakrižauskas rent richting de bal. Azarovas onderschept slim de pass. Azarovas speelt de bal door. Sakėnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Azarovas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sakėnas geeft een hoge lob. Daar is Šitikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macijevskis is nu in balbezit. Macijevskis haalt uit met een fantastische trap. Priachinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Nedvaras geeft een lange en hoge pass. Inworp. Macijevskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sakėnas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakėnas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Česovikinas rent richting de bal. Česovikinas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belašinskis de bal. Belašinskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pikšris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas is nu in balbezit. Pikšris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakėnas is nu in balbezit. Sakėnas haalt uit met een fantastische trap. Priachinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sakėnas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Banga - TITANAS 2:0

86e minuut.
Sakėnas heeft problemen om de bal te vangen. Visagorskas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Julgevičius. Julgevičius krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Zolotas is nu in balbezit. Zolotas geeft een hoge lob. Daar is Nedvaras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šitikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šitikas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Banga - TITANAS 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Banga 56%, TITANAS 44%.
FK Banga - TITANAS 3:0