Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIRINUKAI pingvins
352 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Raukinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Raukinas schiet op doel. Tebeliškis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vičkačkas rent richting de bal. Vičkačkas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Praprovas is nu in balbezit. Povilas verovert de bal door een tackle van achteren. Povilas probeert naar een medespeler te passen. Pačiupas rent richting de bal. Pačiupas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wndriulionis speelt de bal door. Pačiupas is nu in balbezit. Pačiupas met een sublieme pass. Povilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Povilas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GIRINUKAI - pingvins 0:1

19e minuut.
Striuogys passt de bal zonder na te denken. Pačiupas is nu in balbezit. Praprovas verovert de bal door een tackle van achteren. Praprovas geeft een lange en hoge pass. Wndriulionis geeft een lange en hoge pass. Kardaševičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Striuogys geeft een hoge lob. Katinauskas kopt de bal weg. Mamčicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačiupas onderschept slim de pass. Pačiupas schiet op doel. Ektis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Povilas is nu in balbezit. Povilas schiet op doel. Ektis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Bastunskis heeft problemen om de bal te vangen. Liegaudas rent richting de bal. Liegaudas geeft een hoge lob. Ektis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Blizniukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamčicas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamčicas passt de bal in één keer door. Mekiševas is nu in balbezit. Mekiševas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GIRINUKAI - pingvins 1:1

33e minuut.
Daar is Mamčicas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žagunas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamčicas rent richting de bal. Žagunas verovert de bal door een tackle van achteren. Žagunas passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
GIRINUKAI - pingvins 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIRINUKAI 53%, pingvins 47%.
GIRINUKAI - pingvins 1:2

90e minuut.
Povilas is nu in balbezit. Pačiupas is nu in balbezit. Povilas is nu in balbezit. Pačiupas rent richting de bal. Pačiupas haalt uit met een fantastische trap. Ektis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIRINUKAI 59%, pingvins 41%.
GIRINUKAI - pingvins 1:2