Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LTUnoobs TITANAS
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Ogonauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Ogonauskas geeft een lange en hoge pass. Visagorskas is nu in balbezit. Prišginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prišginas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LTUnoobs - TITANAS 1:0

6e minuut.
Kvainauskas onderschept slim de pass. Kvainauskas geeft de bal voor. Kovoliūnas probeert naar een medespeler te passen. Miscichauskas is nu in balbezit. Miscichauskas schiet op doel. Priachinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Visagorskas is nu in balbezit. Bezdenežnychas is nu in balbezit. Visagorskas begaat een overtreding. Bezdenežnychas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bezdenežnychas kan niet meer verder spelen. Gronskis komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Zakimovskis onderschept slim de pass. Zakimovskis geeft een lange en hoge pass. Miscichauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miscichauskas haalt uit met een fantastische trap. Priachinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Miscichauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Nedvaras onderschept slim de pass. Nedvaras met een sublieme pass. Česovikinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Česovikinas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LTUnoobs - TITANAS 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTUnoobs 48%, TITANAS 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LTUnoobs - TITANAS 1:1

49e minuut.
Lapovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Musackis is nu in balbezit. Overaitis maakt een afschuwelijke overtreding. Overaitis krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Kovoliūnas onderschept slim de pass. Kovoliūnas speelt de bal door. Pikšris rent richting de bal. Miscichauskas onderschept slim de pass. Miscichauskas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Inworp. Overaitis met een snelle inworp. Lapovas met een sublieme pass. Zakrižauskas met een sublieme pass. Overaitis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Priachinas trapt de bal weg van het doel. Lapovas kopt de bal weg. Miscichauskas is nu in balbezit. Prišginas rent richting de bal. Prišginas haalt uit met een fantastische trap. Priachinas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTUnoobs 52%, TITANAS 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LTUnoobs - TITANAS 1:1