Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GIRINUKAI Ariogalos-Lyga
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Katinauskas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gasiniauskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čudas is nu in balbezit. Čudas geeft een lange en hoge pass. Paal! Ektis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GIRINUKAI - Ariogalos-Lyga 0:1

20e minuut.
Guščenkovas onderschept slim de pass. Praprovas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Guščenkovas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guščenkovas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ektis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GIRINUKAI - Ariogalos-Lyga 0:2

23e minuut.
Vičkačkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vičkačkas met een sublieme pass. Raukinas rent richting de bal. Raukinas schiet op doel. Šimelionis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Golnikas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Komisarovas de bal. Čebinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mekiševas rent richting de bal. Gameras onderschept slim de pass. Vičkačkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vičkačkas krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Guzejėvas rent richting de bal. Mekiševas onderschept slim de pass. Mekiševas passt de bal met de wreef. Vičkačkas is nu in balbezit. Vičkačkas draait met de bal, schiet en ... Čebinskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GIRINUKAI - Ariogalos-Lyga 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIRINUKAI 50%, Ariogalos-Lyga 50%.
GIRINUKAI - Ariogalos-Lyga 1:2

65e minuut.
Wndriulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Gameras onderschept slim de pass. Mamčicas rent richting de bal. Gameras onderschept slim de pass. Gameras geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Bastunskis heeft problemen om de bal te vangen. Marochovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastunskis begaat een overtreding. Bastunskis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GIRINUKAI 47%, Ariogalos-Lyga 53%.
GIRINUKAI - Ariogalos-Lyga 1:2