Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LTUnoobs pingvins
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Maleckas is nu in balbezit. Prišginas rent richting de bal. Maleckas begaat een overtreding. Maleckas krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Lapovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gronskis komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Gladynas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miscichauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Gladynas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gladynas krijgt een gele kaart. Miscichauskas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Prišginas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTUnoobs 35%, pingvins 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LTUnoobs - pingvins 0:0

47e minuut.
Timičevas geeft een lange en hoge pass. Povilas heeft problemen om de bal te vangen. Kovoliūnas verovert de bal door een tackle van achteren. Pačiupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačiupas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Liegaudas bereikt de bal nog maar net als eerste. Liegaudas geeft de bal voor. Klungelig pakt Zamulis de bal. Povilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Povilas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LTUnoobs - pingvins 0:1

64e minuut.
Daniušas is nu in balbezit. Liegaudas is nu in balbezit. Liegaudas met een sublieme pass. Povilas is nu in balbezit. Povilas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Prišginas is nu in balbezit. Maleckas verovert de bal door een tackle van achteren. Maleckas passt de bal in één keer door. Povilas rent richting de bal. Povilas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Timičevas geeft de bal voor. Inworp. Bezdenežnychas met de inworp. Prišginas bereikt de bal nog maar net als eerste. Prišginas geeft de bal voor. Kardaševičius kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LTUnoobs - pingvins 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LTUnoobs 45%, pingvins 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LTUnoobs - pingvins 1:1