Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fk Venta GIRINUKAI
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Langas met de inworp. Rukštelis geeft de bal voor. Keibas is nu in balbezit. Voinovas is nu in balbezit. Voinovas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Raukinas speelt de bal door. Pledys bereikt de bal nog maar net als eerste. Vičkačkas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pledys wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pledys kan niet meer verder spelen. Palovis komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Wndriulionis is nu in balbezit. Rukštelis onderschept slim de pass. Rukštelis passt de bal zonder na te denken. Keibas rent richting de bal. Keibas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venta - GIRINUKAI 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Venta 36%, GIRINUKAI 64%.
Fk Venta - GIRINUKAI 1:0

57e minuut.
Vičkačkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mekiševas is nu in balbezit. Vičkačkas is nu in balbezit. Raukinas rent richting de bal. Raukinas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bastunskis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Palovis de bal. Vičkačkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vičkačkas draait met de bal, schiet en ... Bilikavičius heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fk Venta - GIRINUKAI 1:1

80e minuut.
Rudis verovert de bal door een tackle van achteren. Raukinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rudis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rudis met een snel genomen vrije trap. Daar is Negeris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keibas rent richting de bal. Keibas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fk Venta - GIRINUKAI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fk Venta 60%, GIRINUKAI 40%.
Fk Venta - GIRINUKAI 2:1